PROGRAMMA

Winandus Markt Catsop: de 11e editie is op zondag 8 september 2024

Op de 2e zondag van september 2024 is het sfeervolle Catsop tussen 10.00 en 17.00 uur het decor voor de 11e editie van de Winandus Markt Catsop.

De markt met de ‘Place du Tetre’ uitstraling speelt zich af rondom het plein Op de Dries, de Daalstraat en de sfeervolle binnenplaatsen van de boerderijen. Op het Catsopse parcours zijn er stands met de inmiddels bekende kwaliteit en diversiteit aan kunst. Ook zullen enkele kunstenaars hun werkwijze demonstreren.

ONS PROGRAMMA: kijk geregeld op onze site voor de meest actuele informatie. 

Kunst: Ons evenement heeft niet voor niets KUNST ALS HOOFDTHEMA. Als bezoeker struin je langs stands met kunst in alle vormen: interesse en waardering voor de kunstenaars is daarom een belangrijk aspect. Dit jaar zijn er ook deelnemers met brocante en antiek

Muziek hoort erbij en maakt de 8e september tot een topdag voor onze bezoekers. 

Muziek De Winanduswerkgroep is bijna klaar met met het muziekprogramma. Een gevarieerd aanbod aan muziek is voor 90% gereed. De namen en hun bekendheid staan garant voor een sfeervolle dag op de Winandusmarkt Catsop 2024. De Stierische Harmonika Freunde zullen ook dit jaar optreden. Een Disjocky opent met gevarieerde muziek en zorgt tussen de optredens voor sfeer en gezelligheid. 

Nieuw: er is wel nieuws van het MUZIEKFRONT: SJENG, SJER & DE SJELE ZORGEN op 8 september  VOOR DE MUZIKALE AFSLUITING.

  • Fanfare De Maasgalm: een ensemble van onze eigen fanfare uit Elsloo opent ons muziekprogramma. Herbeleef het frühschoppen, maar dan in een modern jasje: een mix van moderne arrangementen en schlagers: vanaf 11.00 uuur. Super gezellige muziek onder het genot van een bv. koffie met vlaai.
  • Steirische Harmonika Freunde: Deze groep uit Urmond  heeft intussen haar faam en naam bevestigd door het uitbrengen van een aantal cd's. Verdere uitleg over hun repertoire en soort muziek is overbodig: Oostenrijkse, Zuid-Duitse muziek zorgen voor een specifieke sfeer. 
  • Sjeng, Sjer& de Sjele: Dit zijn drie sociale jongens, maar ook muzikanten en entertainers
    Hun ingrediënten halen ze uit het publiek en mixen ze met een vleugje country, tex-mex en rock&roll tot een muzikaal buffet dat ze vol energie en amusement opdienen. Ze vormen  een hecht trio. Na een jarenlange muzikale reis zijn ze nu terug naar hun roots, terug naar de intieme sfeer van de kroeg. Sjeng, Sjer en de Sjele brengt u een unieke mix van country, blues, folk, hoempapa… en veel lol!
    EEN  FANTASTICHE APOTHEOSE VAN DE 11E WINANDUSMARKT Catsop. EEN  band om nooit te vergeten en dat op het gezelligste pleintje in de regio op zondag 8 september. 

 

 

Wij vergeten het inwendige van de mens natuurlijk niet: op een binnenplaats een knusse hoek met baristokoffie en appelgebak en op het sfeervolle pleintje ook koffie met vlaai,  een lekker drankje, een puntje pizza, spek met ei. 

 

 
E-mailen
Instagram